Thursday, November 10, 2011

Naša ideja savršenog poklona za prijatelja

Šta ćete pokloniti prijatelju za njegov/njen sledeći rođendan?



Prošle godine pre novogodišnjih praznika, kada je već bilo vreme da smislimo neke interesantne i originalne poklone za prijatelje naše kompanije, počeli smo da postavljamo sebi isto pitanje. I, kao što se to obično dešava ovde, u SuperDotu, naši dizajneri su “uključili” svoju kreativnost na maksimum I počeli mozgati o vrlo neobičnom, ne banalnom, zabavnom, a u isto vreme i lepom poklonu. I jedna sjajna ideja im je sinula! Ovo je priča kako je Moo-shema nastala… Šta je ustvari Moo-shema?

Moo-shema je praktična I lepa za stolove različitih veličina i oblika, moderan detalj enterijera, korisna stvar za piknik ili bilo šta, za šta ste zamislili da je koristite. “A stolnjak?“ verovatno ćete se pitati. Pa, Moo-shema nije običan stolnjak, u suprotnom ne bi postala tako popularna, tražena među našim prijateljima, prijateljeljima prijatelja, kao i njihovih prijatelja. Razlikuje se od običnih stolnjaka, koje možete naći u prodavnicama. Naši dizajneri su osmislili nekoliko slika jedinstvene lepote za površinu Moo-sheme i na taj način transformisali svaki model u pravo remek delo. Svaka Moo-shema ima svoje ime, priču, namenu i istoriju. Svako može naći Moo-shemu koja najviše odgovara njegovom karakteru, raspoloženju, hobiju, prilici ili enterijeru.



Zbog velike zainteresovanosti za kupovinu Moo-sheme, izabrali smo 9 najbolje izdizajniranih i odlčili da pružimo ljudima šansu da imaju Moo-shemu kod kuće. Tako sada možete večerati na „Stočiću postavi se“ ili „Mad Hatter Tea Party”; zabavaljti se i upisivati brojeve u "Sudoku”; naći I pročitati interesantne stvari na “Zunge zaigen” dok jedete; sedite celu noć sa smešnim sovama ispod vašeg kompjutera ili na stolu na terasi sa “Whoo”; praviti kolače sa vašim prijateljima I degustira ti ih sa kafom na “Slatkom zubu”; praviti kućne retro žurke sa “Wise advice” ; poneti “Glupu Moo-shemu” na piknik sa vama; ...i radite šta god želite sa Moo-shemom “Gola veština”.

Jeste li ikada razmišljali o toliko stvari koje možete raditi za stolom? Ili da vas sto može razveseliti I dovesti vas do sjajnog raspoloženja? Sa Moo-shemom možete to postići I vaši obroci neće više biti dosadni :) ! Tako da, sledećeg puta kada bi bio rođendan vašem prijatelju , zašto mu ne biste poklonili zabavu, radost i uživanje. Mi smo to sebi već priredili!

PS. Više fotografija možete videti na Mooshema fun page

No comments:

Post a Comment