Thursday, March 14, 2013

Četiri -ane! o SupeDotu


Generacija Ana se obraća u punom sastavu i jednoglasno izjavljujemo da smo provele neko vreme na mestu koje je nekad zabavno, nekad manje zabavno, otvoreno ili zatvoreno za spoljni svet, kežual ili naporno, ali, jedno je sigurno, SuperDot je jedinstven.


Svašta smo naučile, doživele, osetile i najjači utisak je da bi život i rad trebalo tako nekako da izgledaju. Sa svim uspesima, neuspesima, histerijama i za malo probijenim rokovima.
Posebna pozitivna energija se prenosi komunikacijom koja je zdrava, realna i koja proizvede neke sjajne rezultate. Saznale smo različte stvari, i interesovanja su nam različita, ali smo sve ukupno bogatije za iskustvo, bogatije za nas međusobno i sjajnu ekipu iz super super tačke.


Šta reći sem toga da smo jako srećne što smo imale priliku da budemo deo ove mašine, da bismo svakom preporučile iz raznoraznih razloga da to postane ako može, da ne planiramo da nas se tako lako otarase. Dajemo im samo malo vremena da se odmore od nas žena i jedno hvala SoperDotu i svemu što predstavlja!




Jovana Radovanović
Ana Banduka
Bojana Petković
Jana Nenadić

No comments:

Post a Comment