Friday, February 18, 2011

Lena DJunisijevic - Slovo o Superdot-u :)


Možete li da zamislite praksu na kojoj vas pitaju šta biste voleli da pravite... kako to da izgleda... hoćete li da vam neko pomogne oko pripreme za štampu? i onda vam kažu: čekaj da odštampamo to da vidiš kako izgleda i da li ti se dopada. Ako ste ikad bili na nekoj praksi, verovatno ne možete. Čak i da jeste sve to priupitani (budite iskreni :D), sumnjam da može biti bolja od prakse u SuperDOTu. Evo zašto...
Ljudi koji ovde rade su zabavni, imaju smisla za humor i vrlo su spontani, što ovom veselom okruženju daje poseban šarm. Ne morate se ustručavati da ih pitate bilo šta (sem ako je recimo 8 : 5 u stonom fudbalu, a vi ih pitate: koji je rezultat...budući kandidati, verovatno već znate zašto:) i uvek očekujte konkretan odgovor koji će rešiti vaše tehničke dileme...i sve ostale.
Ovde nećete čuti da je nešto nemoguće uraditi, jer će naći način da vam ispune zamisao. Zvuči kao rečenica iz Telešopa, ali istina je. Od kad je SuperDOTa, moj muž više ne hrče. (:
Verujem da vam neće biti problem rano ustajanje i vucaranje računara, jer se na prvo ubrzo naviknete, a drugo možete rešiti ostavljanjem istog u SuperDOTu...što će vam biti ponuđeno kao opcija na početku, kliknite yes!
Ekipi: superica ste! vidimo se!
Saborcima: srećno ;)
Budućim generacijama: uživajte! znam da hoćete!


No comments:

Post a Comment